Loading

MUSTI Opleiding

Stel je rijlespakket samen

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Autorijschool MUSTI helpt je hiermee! Tijdens de proefles bepaal jij samen met de instructeur het beste pakket. Gemiddeld heeft een leerling 30 lessen nodig. Je kunt in termijnen betalen en je proefrijles is gratis.

  • Starter – weinig of geen rijervaring – gemiddeld 30 tot 45 rijlessen
  • Ervaren – eerder rijlessen gehad – gemiddeld 15 tot 30 rijlessen

Hoe snel kan ik beginnen met lessen?

Na de aanvraag van je proefles, zorgen we ervoor dat deze proefles binnen enkele dagen gepland wordt. Het kan natuurlijk ook later. Vervolgens bepaal jij het tempo van je rijlessen. Wil jij je rijbewijs binnen 2 a 3 weken behalen? Houd dan rekening met het feit dat je meerdere lessen per dag krijgt. Dit is een ideale route tijdens een vakantie. De normale rijopleiding duurt gemiddeld vier tot acht weken.

Overstappen van rijschool?

Ik wil overstappen van mijn huidige rijschool naar Autorijschool MUSTI, hoe gaat dit dan? In dat geval heb je minder rijlessen nodig. Wij kijken naar je rijvaardigheid en zullen samen met jou tot een perfect plan komen.

Is de proefrijles vrijblijvend?

De proefrijles is gratis als je doorgaat met rijlessen, anders kost het 40,-. Wij laten je altijd minimaal een dag nadenken of je bij ons wil lessen, zodat je ook kunt overleggen met je ouders. Wij vinden het belangrijk dat je 100% achter je keuze voor Autorijschool MUSTI staat!

Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kun je opgaan voor een spoed opleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor het werk, studie, vakantie etc.  Ook is het mogelijk om de spoedcursus te gaan verdelen tussen 3 à 4 weken, zodat dit goed aansluit bij je werk e/o studie.  Tijdens het spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefrijles

Bij het nemen van een spoedcursus, raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS  proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel bij hebt. Autorijschool MUSTI heeft géén wachttijd, er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus! 

Kosten

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop. Je krijgt in korte tijd veel meer aandacht dan bij gewone rijlessen. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR! Ja, ik wil een proefrijles!

Bel: 06 43 63 11 02

info@autorijschool-musti.nl